Geen puf om onderstaande lap tekst te lezen? Begrijpen we!

Het komt hierop neer --> Volg, like, deel Breinbazen ;) Bedankt!

Breinbazen met een missie

Breinbazen is ontstaan vanuit een missie. Een missie om de onzichtbare gevolgen van hersenletsel, zichtbaar te maken in de samenleving.

 

Er zijn ontzettend veel mensen met NAH die – naast de eigen interne strijd tegen de gevolgen van NAH – veel energie kwijtraken aan het vechten tegen externe omstandigheden.

Omstandigheden die kunnen ontstaan door onwetendheid en onbegrip vanuit de omgeving*, hulpverlening, bureaucratische instanties en de maatschappij.

Wat zou het heerlijk zijn wanneer dit niet meer nodig is, omdat er meer bekendheid, begrip en betrokkenheid voor mensen met NAH - en hun naasten - is!

De missie van Breinbazen is geslaagd, wanneer de onzichtbare gevolgen van NAH zichtbaar zijn voor de samenleving.

En Breinbazen al hun kostbare energie mogen steken in het blijvend leren omgaan met de 2.0 versie van zichzelf. Dat is vaak al lastig genoeg…

Breinbazen denkt dat via social media, een groot (nog onwetend) publiek bereikt kan worden en is daarom voornamelijk actief op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Ben jij actief op social media en herken jij je wel eens in een post van Breinbazen? Dan zou je ons enorm helpen dichterbij onze missie te komen, door Breinbazen te liken, volgen of delen.

Op deze manier zullen steeds meer mensen bewust worden van de gevolgen van NAH.

Heb je geen social media maar wil je wel graag meedoen aan onze missie?! Yeah! E-mail, brieven, postduiven en mondelinge reclames zijn ook fantastisch!

Alvast enorm bedankt!

*met omgeving bedoelen wij familie, vrienden, werkgevers, collega’s, bekenden etc.